Contact

 

Stichting de Refter
Rijksstraatweg 37
6574AC  Ubbergen
Tel.: 024-323 52 59
kantoor@derefter.nl

Voor de groepsaccommatie De Elegast bel je met Karin, telefoonnummer: 06 51097937. Of mail: Elegast@derefter.nl.

Voor verhuur van de bibliotheek, het café of de kapel kun je mailen naar Stichting Memuku: Memuku@derefter.nl of bellen met 06 31996501.

De Refter is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We hebben zelfs een bushalte voor de deur! En er is hier een nijpend tekort aan parkeermogelijkheden. Dus het is raadzaam – zeker in het weekeinde – niet met de auto te komen. Openbaar vervoer of fietsen is bovendien beter voor het milieu.

Met de bus
Vanaf het Centraal Station in Nijmegen vertrekt buslijn 80 (naar Millingen via Ooij) overdag twee keer per uur. Hier vind je de vertrektijden van busmaatschappij Breng. De rit duurt ongeveer een kwartiertje. De bus stopt iets voorbij de poort van de Refter (aan de linkerkant van de weg).

Als je op het station een fiets huurt, kun je ook een mooie fietstocht naar de Refter maken (ca. 3 kilometer). Kom je met een taxi? Zeg er dan even bij dat je naar ‘de Refter in Ubbergen’ wilt. De kantine van de Radboud Universiteit heet namelijk ook de Refter, wat af en toe tot misverstanden leidt.

Met de auto
Ben je echt op de auto aangewezen? Let er dan op dat je vanaf de A50 of A15 bij knooppunt Valburg niet de A50 richting Nijmegen volgt, maar de A325 richting Nijmegen/Kleve aanhoudt. Als je over de Waalbrug komt: na de brug meteen op de rechterbaan voorsorteren en bij de borden naar Kleve links, aan overzijde goed opletten, er volgen nog een paar bochten. Ga beneden bij de wegwijzer Ubbergen in. Deze klinkerweg is de Rijksstraatweg. Na ca. 1500 meter is aan de linkerkant, op het hoogste punt van de weg, nummer 37.

Gelieve niet te parkeren op het parkeerterrein van de Refter: dat is gereserveerd voor bewoners. Je kunt je auto op straat kwijt, aan de overkant van de ingang van de Refter. 400 Meter verderop, richting Beek, zijn aan beide kanten van de weg nog meer parkeervakken.

Comments are closed.