/ Verhuur

Stichting Memuku en Elegast

Stichting Memuku (Meditatie, Muziek, Kunst) is de culturele poot van stichting de Refter en wordt gerund door vrijwilligers, vaak bewoners van de Refter. De ruimtes zijn beschikbaar voor cursussen, workshops, concerten, exposities en andere sociale culturele activiteiten.

Voor alle ruimtes zijn er voorzieningen om zelf koffie en thee te zetten. De tijden waarop de ruimtes gehuurd kunnen worden en het soort activiteiten dat er wordt toegestaan is aangepast aan het gegeven, dat de ruimtes gelegen is binnen een bewoond en relatief gehorig gebouw.

Dagdelen zijn: 8:00 – 13:00, 13:00 – 18:00 en 18:00-23:00 (na 22:00 geen geluidsoverlast)

Bij annulering binnen vier weken voor reserveringsdatum, vragen we 50 % van de reserveringskosten. Zie ook achter kopje beschikbaarheid bij algemene voorwaarden onderaan de pagina.

Voor een reservering kunnen alleen vaste huurders via button beschikbaarheid zich laten registreren. Men kan dan vervolgens inloggen om een reservering te plaatsen. Nieuwe huurders of incidentele huurders neem via mail contact met Memuku op voor het maken van een reservering of bel naar 06-30646317.

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over Groepsaccommodatie VOF De Elegast voor overnachting, verblijf en/of catering.

Vier bijzondere ruimtes beheert Stichting Memuku:

De Raaf

Huiskamercafé De Raaf is te huur voor sociaal culturele activiteiten, vergaderingen en trainingen.
De ruimte kan ook samen met de bibliotheek gehuurd worden voor bijvoorbeeld muziekuitvoeringen of bijeenkomsten waar ook een biologisch hapje of drankje bij gewenst is.
Er staan houten tafels en ca 20 stoelen. Er is een beamer en scherm aanwezig.

Voor huisregels Café de Raaf klik hier.

Prijzen:

    • Per dagdeel tot 20 personen: €35,- (Per 1 juli wordt het €37,50)
    • Per dagdeel van 20 tot 30 personen : €50,- 

   Opties: 

   • Optioneel bar open: €10,- per uur
   • Huur beamer en scherm: 7,50,-
Bekijk beschikbaarheid
Neem contact op met Stichting Memuku

De Bibliotheek

De voormalige bibliotheek is een sfeervolle zaal met een eikenhouten parketvloer, een Ibach concertvleugel en grote ramen die uitkijken op het omringende natuurgebied.

De grote, lichte ruimte leent zich zeer goed voor akoestische muziekuitvoeringen, lezingen, presentaties, yoga, meditatie en aanverwante activiteiten. (Geen dans of luidruchtige instrumenten)

De zaal is geschikt voor ontvangst van ongeveer 70 mensen. Er zijn verschillende attributen aanwezig zoals meditatiekussens, yogamatjes en dekens. Inrichting in overleg met beheerder.

Voor huisregels Bibliotheek klik hier.

Prijzen:

    • Per dagdeel tot 20 personen: €35,- (Per 1 juli wordt het €35,50)
    • Per dagdeel van 20 tot 40 personen : €50,- 
    • Per dagdeel van meer dan 40 personen : €70,- 

   Opties:

   • Optioneel bar open: €10,- per uur
   • Huur klassieke vleugel: €35,- (per 1 juli wordt het €37,50)
   • Huur beamer en scherm: 7,50,-
Bekijk beschikbaarheid
Neem contact op met Stichting Memuku

De Kunstkapel

Kunstkapel NDDA (Notre Dame Des Arts) biedt kunstenaars van diverse pluimage al vele jaren een uitgelezen plek om hun werk te exposeren.

Het is ook mogelijk om de ruimte te huren voor de uitvoering van een concert of koorrepetitie. Afhankelijk van de activiteit ligt de prijs per dagdeel tussen de € 35,- en € 75 euro.

De imposante leegte en de speciale lichtinval in de kapel zorgen ervoor dat de ruimte, door zowel kunstenaars als publiek, zeer wordt gewaardeerd.

De openingstijden van de exposities zijn op zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00.

Via onderstaande link vindt u meer informatie over de NDDA en de huidige agenda

Ga naar de website van Notre Dame Des Arts

De Mor

De muziekoefenruimte (MOR) is een ondergrondse, geïsoleerde ruimte van 5 x 8 meter, voorzien van zang- versterker, microfoonstandaards, koffiezetapparaat, sanitair en opslag.

De Mor biedt semi-akoestische en niet-al-te-hard-spelende bands (niet harder dan 90 decibel) uit de regio ruimte voor repetities, jams en geluidsopnames.

Door de week zijn de donderdagen en vrijdagen nog vrij. Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Prijzen:

    • Voor een vast dagdeel in de week per maand: €50,- 

   Één los dagdeel: € 20,-
   Huur grote opbergkast: € 8,50,- per maand
   Huur kleine opbergkast: € 6,- per maand

Neem contact op met Stichting Memuku

De Elegast

Groepsaccommodatie VOF de Elegast is een bedrijfje welk al meer dan 20 jaar gerund wordt door Karin en Paul. Bij huur kunt u ook gebruik maken van hun catering. Wilt u een training geven maar niet voor de koffie / thee en lunch zorgen, dan bent u bij de Elegast op de juiste plek. De accommodatie bevindt zich allemaal gelijkvloers en heeft de authentieke sfeervolle kloosterstijl nog in zich. Eventuele overnachting vindt plaats in de authentieke slaapzaal van het voormalige meisjesinternaat.

De ruimtes van de Elegast zijn geliefd bij yoga en meditatie gezelschappen, vergaderaars, teambuilders en andere trainingsgroepen die willen focussen.

De accommodatie beschikt bovendien over een grote keuken, waar vegetarische biologische maaltijden worden bereid.

Ga naar de website van de Elegast
De Refter

De Refter

Wil je meer weten over activiteiten binnen De Refter?

Ga naar onze Agenda